Isolatie
op rol prijs

 

Uw gratis en
gepersonaliseerde offerte

Het alternatief van isolatie op rol: prijs en kwaliteit gaan hand in hand

Bij renovatiewerken komt heel wat kijken, zeker als je een bestaande woning wilt opknappen om een EPC-certificaat te behalen. Vaak blijkt renovatie van de isolatie een van de kritieke punten. Met de producten van Aluthermo kan je gelukkig een isolatie op rol voor een interessante prijs als volwaardige oplossing op je ‘to do’ lijstje plaatsen.

Aluminium heeft immers het grote voordeel dat het klassieke isolatiematerialen op gebied van lage warmtegeleiding overtreft en als dusdanig zeer nuttig is om de warmteverlies tegen te gaan. Een dunne laag zuivere aluminium volstaat om dit betere resultaat tot stand te brengen. Bij renovatie van isolatie betaal je trouwens een stuk minder per vierkante meter wanneer je een product van Aluthermo gaat aanwenden: de dunne meerlaagse rol van Aluthermo is even efficiënt als een dikke laag klassiek isolatiemateriaal, bijvoorbeeld minerale wol. Met onze isolatie op rol is de prijs voor je totale investering bijgevolg een flink pak lager: minder volume, minder materiaal, dus ook minder budget nodig.

Overtuigd om te opteren voor een van de oplossingen van Aluthermo en gebruik te maken van isolatie op rol? Prijs en advies krijg je van ons ervaren team, maar op de website kan je alvast kennis maken met de specifieke oplossingen die we voor je renovatiewerken voorstellen. Denk eraan dat deze ‘dunne’ oplossing bovendien perfect bovenop een bestaande isolatie kan worden aangebracht en zo als integratie kan worden aangewend.