Goedkope
vloerisolatie

 

Uw gratis en
gepersonaliseerde offerte

Isoleren hoeft niet per se duur te zijn: goedkope vloerisolatie is geen utopie

Wie geen budget heeft om voor isolatiechape te opteren, hoeft daarom niet in de kou te blijven staan: op de markt zijn verschillende mogelijkheden om aan de hand van goedkope vloerisolatie voor afdoende warmte-isolatie te zorgen.

Zo zijn er bedrijven die speciale isolatieplaten en –panelen aanbieden, die aan de hand van een goed rendement voor een pasklare oplossing kunnen zorgen. Deze materialen zijn trouwens helemaal niet zo duur, maar hebben wel een andere keerzijde van de medaille: ze durven wel eens volumineus en moeilijk te verwerken zijn. Toch bestaat er ook goedkope vloerisolatiezonder deze mankementen: de goedkope vloerisolatie van Aluthermo.

De oplossing van Aluthermo is een gedroomd alternatief voor de gebruikelijke vloerisolatiematerialen: het is dun, licht, handig en bovendien zeer performant. Met onze goedkope vloerisolatie zit je dus zeker goed om je woning op budgetvriendelijke wijze met een superdunne isolatie op te lappen.

En met de goedkope vloerisolatie van Aluthermo kies je meteen voor een revolutionair product dat uitgaat van een principe waarbij het behoud van de warmte door het stralingsvermogen van aluminium wordt versterkt, een eigenschap die zeker voor vloerisolatie een belangrijk verschil maakt in vergelijking met andere isolatievoorstellen voor vloeren op de markt. Door de warmte te weerkaatsen, gaat geen opgewekte warmte verloren en hoef je veel minder te verwarmen om eenzelfde effect te verkrijgen.

Zie ook: