Isolatiefolie dak
buitenzijde

 

Uw gratis en
gepersonaliseerde offerte

Je nieuwbouw isoleren? Overweeg om een isolatiefolie op het dak aan de buitenzijde te laten aanbrengen

Bij een nieuwbouwproject is dakisolatie een groot aandachtspunt. Omdat je van nul begint, heb je ook de mogelijkheid om het meteen goed te doen: de investering van nu betekent comfort en zuinig verwarmen later. Als optie is isolatiefolie voor je dak aan de buitenzijde een voor de hand liggende keuze. Je hebt immers de mogelijkheid om een onderdak te laten uitvoeren voordat de dakbedekking wordt aangebracht.

Aluthermo kan met Roofreflex, een topproduct uit ons gamma, een interessante oplossing voorstellen. Dit isolatiemateriaal, een reflecterend membraan gecombineerd met een laag vochtwerende polyestervezel, is wind- en waterdicht, maar laat wel waterdamp door. In combinatie met het dunne, reflecterende membraan, een specialiteit van Aluthermo, creëer je zo een perfecte isolering van je dak. Dit product, gebruikt als isolatiefolie op het dak aan de buitenzijde, maakt je woning tochtvrij en droog, maar ook thermisch optimaal geïsoleerd. Bovendien wordt oververhitting in de zomer tegengegaan.

Plaatsingsvoordeel met onze isolatiefolie voor het dak aan de buitenzijde

Terwijl klassieke isolatiematerialen voor daken, aan te brengen aan de buitenkant, doorgaans uit (grote) platen of panelen bestaan, wordt met de isolatiefolie voor het dak aan de buitenzijde die Aluthermo voorstelt van deze klassieke werkwijze afgestapt. Onze materialen worden op handige rollen geleverd, die veel minder volumineus zijn en bovendien ook qua gewicht best meevallen omdat ons isolatiemateriaal in de eerste plaats dun is. Voor dakleggers is deze oplossing dan ook een gedroomd alternatief voor de klassieke isolatiematerialen waarmee ze gewoonlijk moeten werken.

Zie ook: