Isolatiefolie
zolder

 

Uw gratis en
gepersonaliseerde offerte

Met isolatiefolie op zolder creëer je onder je dak meer dan beschutting

Je zolder isoleren is natuurlijk vanuit vele opzichten een goed idee: je verbetert de warmteprestaties van je woning en bespaart op die manier een flinke duit voor je verwarming dankzij je dakisolatie. Maar het opent ook andere perspectieven: bedenk eens welke leuke hobbyruimte je boven op zolder kan maken door gewoon isolatiefolie op zolder aan te brengen.

Je zolder hoeft dan niet langer die stoffige ruimte te blijven waar alleen spinnen hun hartje ophalen: dankzij een goede isolatie, bijvoorbeeld met een product zoals Optima uit het gamma van Aluthermo, creëer je afdoende isolatie om het er gezellig droog en tochtvrij te maken. Met isolatiefolie op zolder hoef je ook minderverwarming in de winter of koeling in de zomer te voorzien, omdat het product van Aluthermo warmte weerkaatst.

Het werk dat je hiervoor moet doen, hoeft je niet af te schrikken om isolatiefolie op isolatiefolie op zolder aan te brengen: het isolatiemateriaal dat wij voorstellen, wordt op handige rollen geleverd, die je gewoon op maat kunt afsnijden. Omdat onze isolatiefolie ook licht en dun is, wordt het aanbrengen van dit materiaal een werkje dat je in een oogwenk uitvoert.

Het enige wat je dan nog rest, is je fantasie gebruiken om de inrichting van de ruimte te voltooien, die je dankzij gewoon wat isolatiefolie op zolder tevoorschijn hebt getoverd. Met de kinderen puzzelen, een knutselnamiddag als het buiten voortdurend regent, muziek beluisteren… Aluthermo biedt je het isolatiemateriaal, aan jou om er iets geweldigs van te maken.

Zie ook: