Goedkope
dakisolatie

 

Uw gratis en
gepersonaliseerde offerte

Isolatie van Aluthermo: een goedkope dakisolatie met een geweldig rendement

In vergelijking met andere materialen, kan de dakisolatie die Aluthermo voorstelt, een meerlaags product met aluminium als bijzondere toevoeging om haar thermische eigenschappen, gerust als een goedkope dakisolatie worden bestempeld. Onze rollen zijn veel minder volumineus, waardoor er ook minder materiaal nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Terwijl andere isolatiematerialen gebaseerd zijn op producten zoals PUR, die de voorbije jaren wegens de economische situatie in de wereld een ongehoorde prijsstijging kenden, bleef Aluthermo van deze evolutie in de prijzen van grondstoffen voor haar producten gespaard. Als klant kan je daar natuurlijk alleen maar wel bij varen en weet je dat isolatie met aluminiumfolie op de markt een goedkope dakisolatie is gebleven.

En zeker voor ons product hoeft de goedkope prijs jou geen zorgen te baren wat de kwaliteit van het gekochte isolatieproduct betreft: Reverso en Roofreflex, om twee producten te noemen die voor dakisolatie in aanmerking komen, zijn zelfs EPC-gecertificeerd, een bewijs van hun volwaardige isolatievermogen.

Met de goedkope dakisolatie van Aluthermo zit je dus goed: het is een handig, performant product waarmee je voor een budgetvriendelijke prijs je woning van de nodige isolatie kunt voorzien. Het spreekwoord zegt niet voor niets dat de voet en de hoed van een huis het belangrijkste zijn. Via het dak kan heel wat warmte verloren gaan. Goed isoleren is daarom belangrijk, ook wanneer je renovatiewerken uitvoert. En dankzij de goedkope dakisolatie van Aluthermo is dit voortaan een haalbare kaart.

Zie ook: